Første bookinger for 2016

Lekegoden og Trollet har allerede fått to bookinger for 2016. Allerede i januar blir vi å finne på Fefor i forbindelse med "World's strongest viking" og i juli er vi som vanlig på plass på Bronseplassen vikingmarked.

12184973_914797181889437_119429786996335998_oI helgen 29 og 30 januar arrangeres "World's strongest viking" på Fefor Høifjellshotell. Vi synes dette er et kjempe spennende arrangement og litt utenfor våre vanligste aktiviteter. Her skal det konkurreres i retten til å få kalle seg Verdens Sterkeste Viking!!! 

Dette er en konkurranse i MHP- Stongman Champions League og vi ser frem til noen heftige og spennede øvelser. Lekegoden og Trollet gleder oss til å være med på å sette litt farge på en slik tøff event. Vi kommer til å utfordre både de tøffe strongmens og publikum til spennende, morsomme og listige leker.

Konkurransene filmes for TV2 og Eurosport, så hvis du ikke har anledning til å ta turen opp kan du fortsatt få med deg noen heftige scener fra Fefor.

Fredag kveld vil det også være inspirasjonskveld med Magnús Ver Magnússon som har vært Verdens Sterkeste Mann fire ganger.

 

Bronseplassen Vikingmarked 2016

Helgen 7.-10. juli feires det stort 20.års jublieum av Bronseplassen Vikingmarked. Lekegoden og Trollet med alt av troll og treller gleder seg stort til å være en del av denne store feiringen av dette idylliske og populære markedet. Dette er stedet der Lekegoden i sin tid ble leken og Trollet etterhvert ble nogenlunde temmet, og derfor ekstra hyggelig å bli spurt om å delta igjen. her skal vi by på heidundranes vikingleker for store og små, vikinger og publikum. Velg en lek og slå Lekegodens beste mann eller kvinne og vinn billetter til Hove Vikingmarked i august.